Agnes Tuinte Coaching in Perspectief
Agnes Tuinte Coaching in Perspectief
Agnes Tuinte Coaching in Perspectief

Aanbod

Professioneel

Ik begeleid vragen in professionele ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan een betere regie op energiebalans, ontwikkelen van loopbaan en talent, vaardigheden en optimaliseren van werkplezier.
Waar nodig stemmen we jouw doelen af met je leidinggevende, desgewenst in samenspraak met arbo-deskundige.

Kies uit: coaching, supervisie, intervisie, bemiddeling, geweldloos communiceren, omgaan met feedback, effectief communiceren en plezierig  samenwerken.

Mijn begeleiding geldt als professionele nascholing.

Tarief: €90,- per uur. Ik ben niet BTW-plichtig.

Persoonlijk

Je werkt aan persoonlijke doelen om beter tot je recht te komen in relaties met jezelf en met anderen. Je leert je weer verbinden met wat voor jou waardevol is!

Kies uit: individuele begeleiding, groepsgesprekken, themagerichte workshops over specifieke levensthema’s als  zingeving en omgaan met veranderingen. 

Tarief: in overleg, ik ben niet BTW-plichtig

Vrijplaats

In de vrije ruimte kun je laagdrempelig en professioneel sparren. Je experimenteert vrij met je idee, verhaal en werkvorm om tot een “passende” presentatie te komen. 

Ik bied je ook een aantrekkelijk netwerk van enthousiaste en deskundige mensen, die benieuwd zijn en zichzelf blijven vernieuwen. We komen regelmatig bij elkaar in een veilige en uitdagende setting. 

Tarief: in overleg. Ik ben niet BTW-plichtig.