Agnes Tuinte Coaching in Perspectief
Agnes Tuinte Coaching in Perspectief
Agnes Tuinte Coaching in Perspectief

Aanbod

Professioneel

Je werkt op basis van doelen aan zelfkennis en communicatievaardigheden. Ik ga met je op zoek naar je motivatie, energiebalans, werkplezier en creativiteit. 
Al doende versterk je jouw regie. Waar nodig stemmen we doelen af met je  leidinggevende.
Kies uit: coaching, supervisie, intervisie, bemiddeling, omgaan met feedback, effectief communiceren, uitwisseling met ander professionals. Mijn begeleiding valt onder professionele nascholing.

Tarief: €90,- per uur, ik ben niet BTW-plichtig.

Persoonlijk

Je werkt naar aanleiding van persoonlijke situaties en keuzes. Ik ga met je op zoek naar verlangen, dilemma’s en weerstand, om uit te vinden waar jij blij van wordt. Je leert je weer verbinden met wat voor jou waardevol is!
Kies uit: individuele begeleiding, groepsgesprekken, workshops over levensthema’s, bezinning/zingeving en meer. Kijk ook bij de vrijplaats.

Tarief: €90,- per uur, ik ben niet BTW-plichtig

Vrijplaats

In de vrije ruimte kun je laagdrempelig en professioneel sparren en spelen met anderen. Je experimenteert vrij met je presentatie, workshop, idee, verhaal en ontwerp/ werkvorm. 
Je hoeft het niet te weten!
Ik bied je een aantrekkelijk netwerk van enthousiaste en deskundige mensen, die benieuwd zijn en zichzelf blijven vernieuwen.
Kies uit: masterclasses, workshops in geluk, reden van bestaan, heppie een beter-idee-sessies. Neem contact op voor meer/als je een ander idee hebt!
Ik denk ook met je mee in het verzorgen van een training/workshop die jij wilt uitvoeren. 

Tarief: €90,- per uur. Prijs in overleg, afhankelijk van aantal deelnemers, locatie en financiele drempel.Ik ben niet BTW-plichtig.